• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Exploziile de la Crevedia: Un singur rănit se mai află în stare critică

Sep 9, 2023
0 0
Read Time:58 Second

Un singur rănit rămâne în stare critică în urma exploziilor de la Crevedia, informează sâmbătă Ministerul Sănătății, în timp ce alți doi răniți sunt intubați și ventilați mecanic, conform Mediafax.

Rănitul în stare critică este unul dintre pacienții transferați în Italia, la Milano, arată bilanțul transmis de MS. Cei doi răniți intubați și ventilați mecanic sunt internați la Lubeck, Germania.

De asemenea, sunt 10 pacienți internați în stare medie sau ușoară, dintre care 6 la Spitalul Clinic de Urgență București, 2 la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București și 2 la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București.

 

Numărul răniților externați rămâne de 32, dintre care 31 din spitale din România și 1 din Graz, Austria, la fel și cel al pacienților decedați: 5.

În străinătate au fost transferați, în total, 12 răniți.

Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în dubla explozie produsă pe 26 august, la staţia GPL din Crevedia. Judecătoria Sectorului 5 a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi patroni ai staţiei GPL din Crevedia, acuzaţi de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *