• Tue. Sep 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Pasagerii au trăit coșmarul vieții lor: un zbor de 3 ore a durat 11 ore și nici nu au ajuns la destinație

Sep 7, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

Un zbor de trei ore s-a transformat într-un calvar de 11 ore, iar pasagerii nici măcar nu au ajuns la destinație. Ba mai mult, după 11 ore în zbor, pasagerii au ajuns înapoi la Manila, în loc de Fukoka (Japonia), care le era destinația, informează Mediafax.

Pasagerii unui zbor de trei ore de la Manila la Fukuoka au fost nevoiți să suporte o călătorie dus-întors de 11 ore, după o serie de neplăceri.
Zborul, operat de compania low-cost Cebu Pacific Air, transporta 125 de pasageri către aeroportul Fukuoka după ce a plecat luni din Manila, potrivit cotidianului japonez The Mainichi.
Flightradar24 arată că zborul a decolat din Manila în jurul orei locale 15:15.

Avionul urma să aterizeze aproximativ trei ore mai târziu la Fukuoka, care se află cu o oră înaintea Manilei.

Dar spațiul aerian era atât de aglomerat încât piloților li s-a spus să ocolească aeroportul și să încerce apoi aterizarea din nou.

Din cauza îngrijorărilor legate de terminarea combustibilului, zborul a fost deviat pe un aeroport din Kitakyushu, un oraș aflat la aproximativ 37 de mile distanță.

Avionul s-a învârtit deasupra Fukuoka mai mult timp înainte de a fi deviat spre aeroportul Kitakyushu, unde a aterizat în jurul orei locale 20.30.

Cu toate acestea, pasagerii nu au putut debarca la Kitakyushu din cauza unor probleme legate de procedurile vamale.

S-au întors la Manila

La scurt timp după aceea, piloții și-au dat seama că nu se vor putea întoarce la Fukuoka la timp, deoarece aeroportul de acolo se închide la ora 22.00. Astfel, avionul a ajuns să părăsească aeroportul Kitakyushu în acea seară, cu destinația Manila, arată datele de zbor. Până atunci, pasagerii și echipajul erau deja blocați în avion de aproape opt ore.

Zborul a ajuns pe Aeroportul Internațional Ninoy Aquino din Manila aproximativ trei ore mai târziu.

Un pasager care a făcut o înregistrare video în timpul zborului a declarat pentru canalul de televiziune japonez IT! că erau prea disperați și epuizați pentru a reacționa în momentul în care au aterizat înapoi în Manila.

Într-o declarație pentru Insider, Cebu Pacific Air a confirmat că zborul 5J 922 a fost nevoit să se întoarcă la Manila după ce a fost deviat spre Kitakyushu luni seara.

Când pasagerii au ajuns înapoi în Manila, transportatorul le-a oferit cazare la hotel, mese și un voucher pentru o călătorie dus-întors către orice destinație internațională pe distanțe scurte.

Sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *