• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Nicușor Dan anunță deschiderea circulației pe Pasajul Doamna Ghica: Dacă plătești, sunt firme care se țin de cuvânt

Sep 7, 2023

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat deschiderea circulaţiei pe podul Doamna Ghica şi a precizat că, atunci când Primăria plăteşte, sunt firme în România care se ţin de cuvânt, notează News.ro.

“Sunt bucuros să deschidem azi circulaţia pe Podul Doamna Ghica. E un calendar pe care ni l-am asumat acum un an şi jumătate şi pe care l-am respectat. În calendar am spus că dăm drumul înainte de începerea şcolii. Ne-am ţinut de cuvânt. Asta înseamnă, exact ca şi la tramvaie, exact ca lucrările pe termoficare, că atunci când primăria este serioasă şi plăteşte, există în România firme serioase care se ţin de cuvânt”, a declarat joi, Nicuşor Dan.

Primarul Capitalei a explicat că Podul Doamna Ghica este parte din alte lucrări de infrastructură.

“Podul Doamna Ghica e parte… şi marea lui utilitate se va vedea când o să avem întreg inelul median, e parte din alte lucrări de infrastructură pe care le facem, cele mai importante din această perioadă fiind modernizarea liniilor de tramvai şi am semnat raportul Comisiei de atribuire pentru şase din cele 11 pentru care s-au depus oferte. Suntem într-o fază avansată cu înnoirea flote, 100 de autobuze electrice, 100 de troleibuze în plus faţă de cele 100 de tramvaie. Toate astea pentru a aduce ceea ce fac oraşele occidentale de mult timp, a încuraja oamenii să folosească transportul în comun”, a mai afirmat Nicuşor Dan.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *