• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Trei femei s-au rupt în bătaie din cauza unui bărbat: scenele incredibile, chiar în fața secției de poliție/ Video

May 16, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Au apus vremurile în care porneau războaie din cauza unei femei. În prezent, situația s-a inversat, iar femeile au ajuns să se bată pentru un bărbat, în plină stradă.

Scenele incredibile au avut loc în Ocna Șugatag și s-a lăsat cu o urmărire în trafic. Două femei erau într-o mașină și urmăreau o altă mașină, în care se afla tot o femeie.

La un moment dat, femeia care se afla singură în mașină a oprit chiar în fața sediului Poliției din Ocna Șugatag. Urmăritoarele nu au ținut cont de nimic, au coborât din mașină și a început o păruială de zile mari.

La mijloc se pare că este iubirea pentru un bărbat. Iubita oficială și prietena ei au bătut-o pe cea care ar fi fost amanta bărbatului, informează Vasile-Dale.ro.

Femeia bătută a ieșit șifonată destul de tare din conflict, asta pentru că și-a pierdut mai mulți dinți. Victima a depus plângere la poliție, chiar la secția care se afla în apropiere.

Ce spun polițiștii

Polițiștii au deschis un dosar penal, ca urmare a scandalului în care au fost implicate cele trei femei.

”În această seară, la ora 20.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați telefonic de către o femeie de 42 de ani din Ferești, despre faptul că a fost agresată.

Polițiștii au identificat apelanta, care a relatat faptul că, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în localitatea Ocna Șugatag, a fost agresată fizic de o altă femeie, în vârstă de 46 de ani din Ferești, provocându-i leziuni.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, arată un comunicat al Poliției.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *