• Wed. Mar 22nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Presiuni ucrainene la Pentagon pentru a închide spațiul aerian deasupra Ucrainei după ce rachetele hipersonice rusești au făcut prăpăd

Mar 13, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

În cursul unei convorbiri telefonice cu generalul Mark A. Milley, comandantul Statului Major Interarme de la Pentagon, șeful forțelor armate ale Ucrainei a reiterat apelul Kievului cu privire la întărirea apărării spațiului aerian al țării sale după ce Rusia a lansat un baraj mortal cu rachete supersonice.

„Am subliniat problema armamentului de care Ucraina are nevoie în apărarea sa, respectiv, muniție și echipamente”, a declarat generalul ucrainean Valeri Zalujni, după cum reiese din transcrierea convorbirii din ucraineană. Conflictul, care durează de un an de zile, pune la grrea încercare capacitatea Occidentului de a face față necesităților Kievului în materie de armament.

În ultimele zile, pe frontul din Bahmut, militarii ruși au preluat aproape total controlul în estul orașului asediat, în vreme ce forțele ucrainene își păstrează terenul din vest, după cum afirmă oficiali din sectorul britanic al apărării, relatează The Washington Post preluat de Rador.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *