• Wed. Mar 22nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Fake-news-uri pe bandă rulantă! Ministerul Apărării intervine în isteria ordinelor de chemare și explică de ce lumea nu trebuie să se sperie / Foto

Mar 11, 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 12 Second

Ministerul Apărării reclamă noi fake-news-uri pe tema mobilizării rezerviştilor. De această datăm sunt invocate ordine de chemare pentru clarificarea situaţiei militare emise în unele sectoare ale Capitalei. Ca urmare a acestor noi manipulări, Ministerul Apărării vine cu noi precizări.

În urma apariției în diferite platforme de socializare a unor ordine de chemare pentru clarificarea situației militare emise de diferite centre militare județene, MApN explică de ce primirea unui astfel de document nu trebuie să reprezinte un motiv de îngrijorare pentru cetățeanul român în cauză.

‘În spațiul on-line din România reapar manipulările’

“În spațiul on-line din România reapar manipulările referitoare la așa-zise „pregătiri” pe care sistemul național de apărare le-ar face pentru mobilizarea rezerviștilor, evident, așa cum s-a mai speculat, cu scopul (ne)declarat de a fi trimiși în războiul din Ucraina (!). Drept „dovezi” sunt invocate o serie de ordine de chemare pentru clarificarea situaţiei militare emise recent de unele centrele militare de sector ale Capitalei.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *