• Sun. Mar 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

O profesoară de engleză a dat lovitura! I-a dat gata pe mai mulți fotbalişti. Imaginile care i-au încântat pe toţi / Foto

Mar 4, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

O cunoscută profesoară le-a sucit mințile mai multor fotbaliști. Sara Duke predă limba engleză și toți fotbaliștii străini care ajung în Marea Britanie apelează la serviciile sale.

Sara este născută în Portugalia și vorbește cinci limbi străine, engleză, portugheză, germană, spaniolă și franceză. Tânăra a dezvăluit care este fotbalistul său preferat într-o postare pe Instagram.

Aceasta spune că cea mai bună relație o are cu Julian Alvarez, atacantul de la Manchester City.

„În fotbal, comunicarea clară între jucători este esențială pentru executarea strategiilor, luarea deciziilor într-o fracțiune de secundă și atingerea obiectivelor echipei.

La fel, în viață, comunicarea eficientă ne poate ajuta să construim relații, să rezolvăm probleme și să ne dezvoltăm în noi culturi.

De la ridicarea Cupei Mondiale până la cucerirea unei noi limbi, talentul elevilor mei nu are limite”, a scris Sara pe Instagram, în descrierea unei poze cu Julian Alvarez.

Toți fotbaliștii o adoră pe Sara Duke

Jurnaliștii de la Marca susțin că toți fotbaliștii adoră să lucreze cu ea.
„Deși jucătorii și antrenorii sunt încântați de rezultatele obținute cu Sara, soțiile și prietenele acestora nu sunt atât de fericite, fiind geloase pe profesoara care îi înnebunește pe jucători”, notează sursa citată.
sursa:sportbull

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *