• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

O româncă celebră încinge imaginația fotbaliștilor. Bruneta i-a furat mințile unui jucător de la Fiorentina / Foto

Mar 4, 2023

O româncă celebră încinge imaginația fotbaliștilor. Andreea Sasu întoarce cu siguranță toate privirile și este una dintre cele mai dorite românce din lume.

Bruneta s-a stabilit de mai mulți ani în Italia, la Milano. De-a lungul timpului a avut relații cu mai mulți bărbați cunoscuți printre care și motociclistul Andrea Iannone.

Românca în vârstă de 35 de ani are un corp perfect și nu se sfiește să posteze pe contul de socializare fotografii extrem de sexy pe care fanii le apreciază în număr mare.

Andreea Sasu a avut o relație și cu un fotbalist de la Fiorentina, Riccardo Saponara. În urmă cu mai bine de doi ani, românca nu s-a sfiit să-și exprime dragostea public, iar fotbalistul i-a răspuns printr-un mesaj pe Instagram.

Saponara, mesaj pentru Andreea Sasu

„Abia aştept să trăim din nou aceste momente”, a scris italianul.

De asemenea, Saponara a vorbit despre Andreea și în cadrul unui interviu.

„Nu-mi place să vorbesc în public despre viața mea privată. Au apărut însă foarte multe ştiri, în mass-media, de când sunt fotbalist și de când sunt alături de iubita mea, Andreea Sasu, care este un model de cel mai înalt nivel. Sensibilitatea este o virtute, nu un defect. În cazul meu, a fost întotdeauna sublinitată ca şi cum ar fi o slăbiciune”, a declarat Riccardo în La Nazione, în urmă cu doi ani.
sursa:sportbull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *