June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lech Walesa, fostul președinte al Poloniei, consideră că UE ar trebui să se dizolve

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Fostul președinte al Poloniei, Lech Walesa, a transmis într-un interviu publicat sâmbătă că Uniunea Europeană ar trebui să se dizolve și să creeze o nouă alianță cu Franța și Germania în centru, fără Polonia și Ungaria, scrie stiripesurse.ro

 

 

 

“UE, în loc să facă compromisuri cu Polonia, ar trebui să se dezintegreze și în câteva minute să creeze o nouă comunitate pe baza Germaniei și Franței, dar fără Polonia și Ungaria. Dar nu am fost ascultat din nou, iar aceasta este o idee simplă: dacă am vrea să intrăm în noua Uniune, în afara drepturilor, ar trebui să acceptăm și obligații. Și așezați-le astfel încât să nu se mai repete trăsăturile care se întâmplă astăzi”, a spus el.

Potrivit lui Walesa, aprobarea de către Comisia Europeană a unui plan național de restaurare a Poloniei ar fi o greșeală. “Până la urmă, acești bani vor fi în continuare risipiți și furați. Fără statul de drept, nu are rost să risipești miliarde de euro degeaba”, a spus el.

Întrebat cum ar negocia el cu Putin, fostul președinte a răspuns:

„Ar fi trebuit trebuit să vorbești cu Putin diferit de la început. Așezați-l și spuneți: „Omule. Ai rachete, dar știi ce avem? Doar că nu vrem să te împușcăm. Nu vrem să te demolăm, doar te construim. Vrem pace. Don, nu ne face să ne folosim capacitățile, nu vei supraviețui, omule. Nu crezi? Atunci uită-te la armele noastre.” Așa ar trebui să vorbești cu președintele Rusiei, nu cu un fel de diplomație”, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..