July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alertă cu bombă la granița României cu Ucraina

0 0
1 min read
0 0
Read Time:38 Second

Un apel la 112 a pus pe jar autoritățile. Apelantul a anunţat că podul care duce către Ucraina va fi aruncat în aer. De îndată polițiștii de frontieră au blocat traficul.

 

 

 

„Traficul prin punctul de trecere P.T.F. Sighetu Marmaţiei este blocat momentan, urmare a unui apel 112, prin care un bărbat a anunţat autorităţile că, în această seară, podul istoric ce face legătura între localităţile Sighetu Marmaţiei şi Solotvino din Ucraina va fi aruncat în aer”, anunţă Poliţia judeţeană Maramureş.

Oficialii IPJ precizează că perimetrul este asigurat de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră, în timp ce echipa de pirotehnişti din cadrul Direcţiei Judeţene de Informaţii Maramureş efectuează verificările specifice în astfel de situaţii, scrie news.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..