June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Kuleba nu este de acord cu Macron: Apelurile de a evita umilirea Rusiei nu pot decât să umilească Franţa

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, a avut o reacție la declarația preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, care consideră că Rusia nu trebuie umilită la negocieri pentru pace. Kuleba nu este de acord cu acest lucru, transmițând că toți trebuie să se concentreze pentru a pune Rusia la locul ei, scrie news.ro

 

 

 

“Apelurile de a evita umilirea Rusiei nu pot decât să umilească Franţa şi orice altă ţară care ar cere asta. Pentru că Rusia este cea care se umileşte. Mai bine ne concentrăm cu toţii pe cum să punem Rusia la locul ei. Acest lucru va aduce pace şi va salva vieţi”, a scris Kuleba pe Twitter.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a afirmat de curând că deşi vrea pacea în Ucraina, aceasta trebuie să fie pe cale diplomatică şi fără a umili Rusia.

„Nu trebuie să umilim Rusia pentru ca în ziua în care luptele încetează să putem construi o rampă de ieşire prin intermediul mijloacelor diplomatice. (…) Sunt convins că Franţei îi revine rolul de a fi o putere de mediere”, a declarat Macron într-un interviu publicat sâmbătă de ziare regionale, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..