June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un român din Italia, executat în stil mafiot cu 13 gloanţe

0 0
1 min read
0 0
Read Time:59 Second

Nicolas Adrian Giuroiu, un român de 28 de ani, a fost ucis de o grupare criminală din Italia. El a fost răpit, împuşcat în mâini şi picioare, iar la final executat cu foc de armă în inimă. Mai mulţi mafioţi au fost deja condamnaţi, iar un nou proces a fost recent deschis.

Procesul a debutat în aceste zile în Italia, la Curtea de Assis din Latina. Presa italiană scrie că este vorba de ancheta „Reset” privind uciderea lui Nicolas Adrian Giuroiu, românul răpit în Borgo Sabotino în martie 2014, ucis şi apoi ascuns într-un canal pe terenul unei ferme din apropierea localităţii Cisterna.

Anterior acestui proces, în 2017, judecătorii Curţii a III-a de Apel de la Roma l-au condamnat, sub acuzaţia de omor calificat, pe Manuel Ranieri la 24 de ani şi trei luni de închisoare, după ce iniţial a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Alţi doi tineri au fost condamnaţi pentru aceeaşi crimă. Unul dintre ei, fratele lui Manuel Ranieri, a fost condamnat la opt ani, la un tribunal pentru minori. Totodată, un alt român, Ionuţ Adrian Ginga, a fost condamnat la 18 ani de închisoare…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..