June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Șeful NATO avertizează Occidentul: trebuie să fim pregătiți pentru un război pe termen lung

0 0
1 min read
0 0
Read Time:32 Second

Ţările occidentale trebuie să se pregătească ”pentru un război de uzură” pe ”termen lung” în Ucraina, a avertizat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, joi, la Washington, după întâlnirea sa cu preşedintele american Joe Biden, potrivit stiripesurse.ro

”Trebuie să fim pregătiţi pentru termen lung. Pentru că ceea ce vedem este că acest război a devenit acum un război de uzură”, a declarat Jens Stoltenberg reporterilor, informează News.ro.

 

Preşedintele SUA, Joe Biden, s-a întâlnit, joi, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la Casa Albă, în contextul în care alianţa are în vedere paşii următori în războiul din Ucraina.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..