June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

MANIFESTĂRI DE ZIUA EROILOR ÎN ORAȘUL TITU

0 0
1 min read
0 0
Read Time:37 Second

 

Oficialităţi ale Oraşului Titu, în frunte cu Primarul Traian Niculae şi Viceprimarul Chițu Gabriela, consilieri locali, directori ai unităţilor de învăţământ şi cadre didactice,preoti, reprezentanti ai partidelor politice, reprezentanti ai Politiei Titu si ai Politiei Locale împreună cu cadre militare ale Fortelor Aeriene – Batalionul 111 Rachete Sol-Aer „Voievodul Mihai” au participat la manifestările comemorative care au avut loc de Ziua Eroilor.

Aceste manifestări au avut loc la Monumentul Eroilor căzuţi în Primul Război Mondial de la Titu-Târg, la Monumentul Eroilor Revoluţiei Române din Decembrie 1989 din Titu-Gară şi la Cimitirul Eroilor din al Doilea Razboi Mondial de la Sălcuța.

Primaria Orasului Titu si primarul Traian Niculae multumesc cetatenilor orasului care au participat la ceremonii.
Hristos S-a Inaltat.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..