June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Guvernul a aprobat scoaterea unor produse din Rezervele de stat pentru ajutorarea refugiaţilor ucraineni

0 0
1 min read
0 0
Read Time:37 Second

Guvernul României umblă la Rezervele de stat pentru a ajuta refugiații ucraineni. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al executivului, Dan Cărbunaru. Sprijinul constă în paturi, pături, saltele, saci de dormit, în valoare de peste 900.000 de lei, scrie news.ro

 

 

 

Dan Cărbunaru, a anunţat, joi, la finalul şedinţei Executivului, adoptarea unei HG pentru scoaterea din Rezervele de stat a unor produse.

Acestea sunt destinate ajutorării refugiaţilor ucraineni din mai multe judeţe ale României.

Produsele – elemente modulare, paturi, pături, saltele, saci de dormit – vor fi alocate prefecturilor din judeţele Botoşani, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Vaslui şi Inspectoratului General pentru Imigrări.

Valoarea totală a ajutorului este estimată la peste 920.000 de lei, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..