June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Dezvăluirea cutremurătoare făcută de un oficial ucrainean: Cine refuză să colaboreze cu rușii este ‘încarcerat și executat’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Voluntarii și oficialii ucraineni care refuză să colaboreze cu autoritățile ruse în orașul Mariupol ocupat și în satele din apropiere sunt încarcerați și executați, potrivit consiliului municipal din Mariupol, anunță stiripesurse.ro

 

 

O postare pe Telegram a autorității, care îl citează pe primarul Vadym Boychenko, afirmă că un “fals tribunal al RPD [autoproclamata Republică Populară Donețk]” l-a condamnat pe șeful unui sat la 10 ani de închisoare, în timp ce cel puțin un funcționar public a fost executat prin împușcare.

Zeci de voluntari, care au ajutat la evacuarea locuitorilor și au încercat să livreze alimente și apă în orașul blocat în martie și aprilie, sunt, de asemenea, reținuți în închisoarea din Olenivka, afirmă consiliul municipal.

“Un judecător ucrainean așteaptă, de asemenea, un verdict al falsei republici. Există informații că ar fi fost torturat”, adaugă acesta.

Între timp, Petro Andriușcenko, un consilier al primarului din Mariupol, a declarat pe Telegram că trupele de ocupație ruse au încercat să accelereze distribuirea pașapoartelor rusești în Mariupol.

El a citat “surse” care au declarat că ministerul pentru migrație al RPD a instruit autoritățile instalate la Moscova în oraș să găsească spații în care să fie depuse actele de către rezidenți pentru a obține pașapoarte rusești.

BBC nu poate verifica independent aceste afirmații, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..