June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Kadîrov a scos pușcăriași din închisori pentru a-i trimite să lupte în Ucraina

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

În războiul din Ucraina au fost trimiși soldați scoși direct din pușcăriile cecene. Aceștia s-au oferit „voluntar” și au fost scutiți de ispășirea termenului de detenție, scrie digi24.ro

 

 

Jurnaliștii de la publicația de investigație Moskovskii Telegraf au analizat listele cu voluntarii trimiși de Kadîrov în Ucraina, făcute publice de către Serviciul Ucrainean de Informații și le-au comparat cu deciziile instanțelor de judecată din Federația Rusă. Aceștia au descoperit că peste 100 de „voluntari” ar fi trebuit să fie în închisorile din Rusia. Aceștia ar fi fost condamnați la închisoare pentru diverse infracțiuni, de la înșelăciune până la violență în formă deosebit de gravă și viol.

Din cei 953 de „voluntari” regăsiți pe listele publicate de SBU-ul ucrainean, nu mai puțin de 101 persoane au trecut sau prezent penal. De altfel, dictatorul de la Groznîi s-a lăudat că a trimis 1000 de soldați în Ucraina.

Oficialii de la Kiev au declarat că militarii ceceni s-ar afla în spatele atrocităților din regiunea capitalei Ucrainei, după ce mai mulți supraviețuitori au relatat comportamentul inuman al acestora.

Cu toate acestea, după ce soldații lui Kadîrov au fost implicați în lupte directe, neprofesionalismul și lipsa de pregătire militară au ieșit la iveală. Ucrainenii au publicat, în mai multe rânduri, imagini cu „temuții” soldați care încep să fugă în momentul confruntării directe.

Datorită eroismului simulat, soldații ceceni și-au căpătat titlul de „armata Tiktok”. În mai multe filmulețe publicate de aceștia pe platforma socială se vede cum deschid focul în clădiri goale sau fără să aibă o țintă anume, totul pentru a încerca să-și contureze o imagine a invincibilității, relatează NEXTA, conform digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..