July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Taximetriștii din Centrul Vechi al Bucureștiului, amendați de poliție

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Poliţiştii locali de la Serviciile Control Transporturi şi Circulaţie Rutieră şi agenţii Brigăzii Rutiere Bucureşti au acordat, în acest weekend, amenzi de 26.500 de lei taximetriştilor din Centrul Istoric, pentru suprataxare, neeliberare de bon fiscal, lipsa staţiei radio, a informat luni Primăria Capitalei, scrie digi24.ro

Poliţiştii au verificat documentele de transport pentru 51 de autovehicule, 11 conducători auto fiind sancţionaţi contravenţional pentru abateri de la Legea taximetriei, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei transmis Agerpres.

Încălcări ale Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi au fost constatate şi la Gara de Nord, unde, vineri, poliţiştii locali au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de alte câteva mii de lei. Cinci autorizaţii de taxi au fost reţinute, ca măsuri complementare.

„Acţiunile DGPLCMB în vederea asigurării unui cadru civilizat al activităţii de transport public în regim taxi, în Capitală, vor continua. Pentru a sesiza problemele întâmpinate în relaţia cu conducătorii de taxi, cetăţenii pot apela linia verde pusă la dispoziţie de Primăria Capitalei – 0800.800.868 sau dispeceratul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti la 021/9752”, se precizează în comunicatul Primăriei, conform digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..