June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

AVERTIZARE COD PORTOCALIU pentru județul Dâmbovița! Ploi abundente, vijelii, grindină și frecvente descărcări electrice.

0 0
1 min read
0 0
Read Time:44 Second
AVERTIZARE COD PORTOCALIU pentru județul Dâmbovița valabilă în intervalul 28 mai ora 12 până la 30 mai ora 10. Sunt vizate fenomene de instabilitate atmosferică accentuată și ploi abundente.
 Instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar în intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 50…90 l/mp. Vor fi perioade în care se vor semnala și vijelii (viteze de 75…90 km/h), grindină și frecvente descărcări electrice.
RECOMANDĂRI PENTRU POPULAȚIE:
❗ Întrerupeți activitățile în aer liber;
❗ Adăpostiți-vă în locuințe sau în alte spații care prezintă siguranță;
❗ Evitați expunerea în apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, corturilor, schelelor.
✅ Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin intermediul aplicației DSU și de pe platforma FII PREGATIT https://fiipregatit.ro/
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..