June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Aproape de tragedie după ce s-au răsturnat cu microbuzul

0 0
1 min read
0 0
Read Time:27 Second

Accident rutier la intrare în localitatea Vlașin. Au fost implicate un microbuz, în care se aflau 9 persoane și un autoturism, în care era doar șoferul.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu și Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, două echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ.

Toate persoanele implicate s-au autoevacuat, fiind monitorizate medical la locul evenimentului. Acestea nu au fost transportate la spital, refuzând acest lucru.

Pompierii au asigurat măsurile PSI, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..