July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vladimir Putin va preda puterea lui Nikolai Patrușev, fost șef FSB, în timp ce va fi operat de cancer

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Vladimir Putin ar putea fi nevoit să renunțe pentru câteva zile la controlul asupra războiului din Ucraina, deoarece urmează să fie operat de cancer, a afirmat o ‘sursă de la Kremlin’, relatează publicația britanică Daily Mail, conform stiripesurse.ro

Se pare că dictatorul rus îl va numi pe Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului rus de Securitate și fost șef al FSB, care va prelua controlul invaziei în timp ce Putin va fi operat.

Patrușev, în vârstă de 70 de ani, este considerat un arhitect cheie al strategiei de război de până acum – și omul care l-a convins pe Putin că neonaziștii au pătruns în aparatul de stat kievean.

Afirmațiile extraordinare au apărut pe popularul canal Telegram General SVR, care spune că sursa sa este o figură bine plasată la Kremlin.

Se pare că Vladimir Putin ar fi amânat intervenția chirurgicală, care acum nu va avea loc înainte de Ziua Victoriei, comemorată pe 9 mai, în Piața Roșie, în cinstea biruinței Rusiei în cel de-al Doilea Război Mondial.

Vestea vine pe fondul speculațiilor că Putin va lansa un război total în Ucraina și va ordona mobilizarea în masă a bărbaților de vârstă militară, ceea ce reprezintă un risc politic considerabil.

‘Președintele rus Vladimir Putin suferă de cancer, iar probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală’.

El suferă, de asemenea, de ‘boala Parkinson și de tulburare schizoafectivă’, care comportă simptome de schizofrenie, inclusiv halucinații și manie.

Kremlinul a negat întotdeauna cu tărie că Putin are probleme medicale și se prezintă ca având o sănătate robustă, chiar dacă în ultimii ani a fost absent în mod misterios, scrie stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..