August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ședință în format restrâns la vârful PNL: Cîțu refuză să demisioneze (surse)

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Florin Cîțu, președintele PNL, și prim-vicepreședinții partidului au avut joi seara o ședință la Vila Lac, potrivit unor surse politice, scrie stiripesurse.ro

Surse din PNL susțin că azi la venirea din vizita oficială din SUA în calitate de președinte al Senatului României, președintele Florin Cîțu a avut o întâlnire crucială cu cei 4 prim-vicepreședinți: Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu în cadrul căreia i s-a cerut să demisioneze.

 

Florin Cîțu ar fi refuzat să demisioneze din funcția de președinte al PNL, potrivit surselor din partid.

Miercuri s-a aflat că zeci de președinți de organizații PNL au semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Florin Cîțu din fruntea partidului. Liderii liberali îl vor pe premierul Ciucă în funcția de președinte al PNL.

Potrivit surselor din PNL, alături de Florin Cîțu mai sunt organizațiile din Arad, Constanța, Argeș, Timiș, Gorj și Sectorul 3.

Joi, în cursul zilei, mai mulți lideri ai PNL au ieșit public susținând nevoia schimbării lui Cîțu din funcția de președinte.

În discuțiile de la Vila Lac, Florin Cîțu i-ar fi acuzat pe prim-vicepreședinți că și-au mințit colegii de partid spunând că au susținerea lui Klaus Iohannis, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..