August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ce se întâmplă dacă Rusia închide TOATE robinetele către Europa!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Rusia a dat  țărilor „ostile” termen la 31 martie pentru a începe plățile în ruble pentru importurile de gaze naturale. Noua regulă de schimb valutar va afecta țările care au impus sancțiuni economice Moscovei și i-au înghețat rezervele valutare. Acest lucru se referă în special la unele țări din UE care se bazează foarte mult pe aprovizionarea energetică din Rusia.

Rusia spune că Europa nu va primi gaz gratuit dacă țările refuză să plătească în ruble. „Nu vom furniza gaz gratuit, acest lucru este clar”,  a declarat marți purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Kremlin: „Fără ruble, fără gaz”

Întrebat dacă gazul va fi oprit pentru cei care nu plătesc în ruble, Peskov a răspuns: „Fără ruble nu vom furniza gaz”El a adăugat, totuși, că Rusia nu a luat încă o decizie finală cu privire la modul de răspuns în cazul în care țările europene refuză să plătească în moneda rusă, ceea ce au și anunțat.

Europa depinde foarte mult de gazul rusesc pentru încălzire și generarea de energie. Gazul rusesc reprezintă aproximativ 40% din consumul total al Europei. Importurile de gaze ale UE din Rusia s-au situat în acest an între 200 și 800 de milioane de euro pe zi… citește INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..