august 4, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Victor Ciutacu pune punctul pe i, după ce Cătălin Tolontan a fost chemat la DNA

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Jurnalistul Cătălin Tolontan a anunţat că joi este chemat la DNA pentru a fi audiat ca martor, alături de un alt jurnalist de la „Libertatea”, într-un dosar în care a fost reclamat de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Victor Ciutacu face o remarcă interesantă de noua citație primită de Tolontan. Dacă atunci când a ajuns la DIICOT, Tolontan a avut sprijin masiv din societatea civilă, acuzând procurorii anti-mafia că atacă libertatea presei, de data aceasta nimeni nu a mai zis nimic, fiind vorba despre procurorii DNA.

”Da’ nu se mai revoltă nimeni că un procuror DNA îndrăznește să-l citeze pe Tolontan, la fel cum a făcut-o și un procuror DIICOT? Doar e aceeași plângere pe care trebuia dată clasare de pe scaun, fără să mai deranjezi omul până la procuratură. Dacă stau să mă gândesc bine, chiar numai o bucată din ea, aia cu șantajul, că grupul organizat s-a clasat la DIICOT. Ăla de la DNA nu atentează la libertatea presei? O fi și el/ea însurat/măritată cu cineva? Unde sunt ONG-urile și jurnaliștii de investigație? A murit subit spiritul civic și protestatar? Mare grijă cu aspacardinele la filtru, că s-a terminat cu șmecheria!

P.S. Oricâte probleme medicale ar avea celălalt ziarist de la Libertatea (sănătate!), martorii nu sunt audiați prin reprezentanți”, e mesajul lui Victor Ciutacu.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).