October 15, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Deputat Carmen Holban – Fiecare IE spune o poveste

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second
La 24 iunie, în fiecare an, este sărbătorită în ţara noastră, dar şi în comunităţile româneşti din întreaga lume, Ziua Universală a Iei. Ziua Universală a Iei este dedicată, totodată, eforturilor de includere a cămăşii cu altiţă în Patrimoniul Mondial UNESCO.
Prima ediţie a acestei zile a avut loc în 2013, sub tema “Sânzienele îmbracă Planeta în IE”, şi a declanşat o adevărată mişcare culturală, ce a readus în actualitate cămaşa şi portul tradiţional românesc.
Astăzi, evenimentul a fost marcat si de deputatul PSD Carmen Holban care a transmis si un mesaj cu aceasta ocazie:
“Fiecare IE spune o poveste și ține strânse, în cusătura ei, gândurile și toată dragostea bunicilor și străbunicilor noastre! Și ce poate fi mai frumos decât să vezi copiii zilelor noastre îmbrăcați cu iile lăsate moștenire din generație în generație.
M-a bucurat foarte mult că, la Nucet, doamna primar Luisa Bărboiu împreună cu doamna consilier județean Mioara Costache și consilierii locali ai comunei au sărbătorit Ziua Internațională a Iei, așa cum, de altfel, se întâmplă în fiecare în comună.
Cel mai important a fost însă entuziasmul celor mici care au cântat, au dansat și au participat la concursurile de biciclete și de pictură.
Felicitări tuturor!”..a sustinut deputatul PSD, Carmen Holban
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).