iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

MEDIUL ÎNCONJURĂTOR, O PRIORITATE! Vicepreședintele Luciana Cristea S-A DAT cu trotineta electrică!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, a preferat astăzi un mod de deplasare verde către locul de muncă, alegând o trotinetă electrică.

Prin această acțiune, vicepreședintele încearcă să îi încurajeze pe toți colegii din CJD să renunțe la autoturismele personale în schimbul unui mijloc de deplasare verde.

 

„Am renunțat la mașină nu doar astăzi, pentru că este „Vinerea Verde”, ci voi continua să merg în acest fel și în zilele următoare. Îi încurajez pe toți colegii din Consiliul Județean Dâmbovița să renunțe la autoturismele personale. Este important pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea noastră să reducem emisiile de carbon din atmosferă. Cred că puțină mișcare este binevenită oricând. Felul în care noi, oamenii, ne deplasăm poate schimba lumea în care trăim. Rezultatele acestei inițiative vor putea fi cuantificate într-un grad de poluare mai redus, o sănătate publică mai bună și o calitate a vieții mai bună”.

 

Pe 12 martie 2021 Consiliul Județean Dâmbovița a aderat la programul național „Vinerea verde”, ce a fost lansat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și care a debutat în toate orașele țării.

 

Programul urmărește să-i încurajeze pe angajați să opteze pentru moduri alternative de deplasare către și de la locul de muncă, care să contribuie la reducerea emisiilor auto, ce contaminează aerul și ne amenință sănătatea.

 

Un gest în favoarea conștientizării problemelor de mediu și a amenințărilor pe care acestea le constituie la adresa sănătății publice îl poate constitui și aderarea, săptămânal, vinerea, a cel puțin un sfert din angajații instituțiilor publice la această inițiativă verde prin adoptarea unor modalități alternative de deplasare (biciclete, trotinete electrice, mersul pe jos)….a susținut Luciana Cristea, vicepreședinte CJD

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).