iunie 13, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Proxeneți săltați din pat de mascați: Au obligat mai multe minore, care trăiau în sărăcie, să se prostitueze în țară și în Germania

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Doi bărbaţi din Botoşani au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de trafic de persoane şi trafic de minori, în scopul exploatării sexuale, după ce ar fi racolat mai multe tinere, dintre care unele minore, şi le-ar fi obligat să se prostitueze, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, împreună cu procurorii Biroului Teritorial Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, au efectuat trei percheziţii la domiciliile celor doi bărbaţi.

„Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2015 şi până în prezent, doi bărbaţi, de 42 şi de 35 de ani, ar fi recrutat cinci femei, unele minore, la data recrutării, ar fi profitat de starea vădită de vulnerabilitate a acestora şi, ulterior, le-ar fi transportat în Germania, în scopul exploatării sexuale. De asemenea, prin constrângere, inducere în eroare şi abuz de autoritate, le-ar fi exploatat în municipiul Botoşani, în scopuri sexuale”, a afirmat Nenişcu.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate din locuinţele bărbaţilor respectivi două laptopuri, o tabletă, două camere foto şi video, 12 telefoane mobile, 20 de carduri SIM, un memory stick, 150 de grame de bijuterii din metal de culoare galbenă, 14.800 de lei, 1.520 de euro, 1.160 de lire sterline, cuţite, macete, securi, săbii, precum şi mai multe bunuri şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Totodată, a fost instituit sechestrul asigurator pe două autoturisme utilizate de persoanele bănuite de comiterea faptelor.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).