iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Interviul de la Kanal D lasă urme: Procurorul general a sesizat Inspecţia Judiciară

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Gabriela Scutea, a sesizat Inspecţia Judiciară pentru verificări în cazul interviului acordat de procurorul Sorin Iaşinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, de televiziune Kanal D – AICI VIDEO INTEGRAL

„În cursul zilei de 2 iunie 2021, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a depus la Inspecția Judiciară o sesizare pentru efectuarea verificărilor prealabile în materie disciplinară cu privire la interviul acordat de persoana la care faceți referire, interviu acordat fără respectarea normelor privind comunicarea publică”, a confirmat Parchetul General, la solicitarea STIRIPESURSE.RO.

Procurorul Iaşinovschi a acordat interviul pe tema dosarului penal pe tema alegerilor locale din Sectorul 1. Acesta este procuror de caz, iar în cadrul inerviului a afirmat că a existat fraudă în mai multe secţii, iar adevăratul câştigător al alegerilor va fi aflat abia la finalul anchetei.

După izbunicnirea scandalului public, pe tema promo-ului difuzat de Kanal D, televiziunea a luat decizia de a nu mai difuza interviul. În schimb, un fragment de doar 7 minute a fost publicat pe site-ul televiziunii.

O plângere împotriva procurorului a fost depusă la Inspecţia Judiciară şi de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

„Am trimis către Inspecția Judiciară o sesizare împotriva procurorului de la Secția Specială înființată de Dragnea și Tudorel Toader, procurorul care se ocupă de numărarea voturilor și care a afirmat ieri la un post TV înainte să-și termine ancheta că au fost fraude la alegerile locale din Sectorul 1. Și ce să vezi? Respectiva declarație a procurorului din promo a dispărut imediat de pe toate site-urile PSD imediat după ce am depus sesizarea. Așa, că nu mor caii când vor câinii”, a scris edilul pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).