iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Femeia care și-a UCIS cei doi copii, după ce i-a bătut crunt, va fi expertizată psihiatric

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Femeia în vârstă de 28 de ani din satul Ruşor, comuna Copalnic Mănăştur, care e suspectată că şi-a ucis cei doi copii, unul de un an şi opt luni, iar celălalt de patru luni, urmează să fie audiată de procurori după efectuarea unei expertize neuropsihiatrice, a declarat joi, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, anunță Agerpres.

„Persoana urmează a fi audiată în calitate de suspect, abia la terminarea expertizei neuropsihiatrice (…) Deocamdată, în prezenţa avocatului i s-au adus la cunoştinţă faptele săvârşite. Din discuţiile purtate cu medicul de familie reiese că avea un comportament absolut normal şi se preocupa de creşterea celor doi copii. E greu de spus în acest moment ce anume s-a întâmplat (…) Vorbim, totuşi, de cazul unui om tânăr”, a spus procurorul Bogdan Gabor.

Procurorul de caz a dispus internarea femeii la secţia Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea expertizei neuropsihiatrice.

Totodată, necropsia celor doi copii efectuată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare a stabilit că decesul acestora a fost unul violent, în urma loviturilor primite.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).