October 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Gabriela Firea vede un plan ascuns în frizura lui Nicuşor Dan

0 0
2 min read
0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Senatoarea PSD, Gabriela Firea a comentat în cadrul emisiunii “Subiectiv” de la Antena 3, felul cum primarul general al Capitalei pare să deturneze atenţia opiniei publice de la problemele reale punând mai mult accent pe frizură decât pe soluţii.

„Sincer, nu mă interesează deloc freza domnului primar general. Să şi-o poarte cum dorește, buclată sau întinsă cu placa. Mă interesează, în schimb, că s-a întâmplat exact ceea ce eu am avertizat, dar nu m-au crezut toți și acum realizează faptul că, în scurt timp în București va fi diminuată până la eliminare subvenția pentru transportul public în comun.

Probabil vrea și dumnealui să deturneze atenţia. Lumea în loc să îl întrebe de șobolani, de gropile, de craterele din București, de parcurile neîngrijite, să îl întrebe despre cârlionți. De aceea nici nu trebuie băgat în seamă când vorbește despre friză.

Dar subvenții la transportul public în comun am spus şi exact asta se va întâmpla, plus că au fost scoase multe trasee și s-a renunţat la linii și în Ilfov și în București. Se va ajunge la aglomerația de acum 20 de ani în Capitală, în condițiile în care s-au achiziționat 400 de autobuze Euro 6, 120 hibrid.

De asemenea, pentru subvenția de la termoficare au anunțat încă de pe acum pentru iarna care vine că nu vor mai păstra această subvenție.

Deci, acestea sunt lucruri periculoase. Noi ce am primit în campanie? Votaţi-mă pe mine reprezentantul dreptei unite la București pentru că voi veni cu niște soluții pe care noi ceilalți nu le-am văzut, un expert în transport public de la New York. Îl vedem în fiecare zi cum a rezolvat traficul în Capitală așa cât ai zice buclă.

Deci nu se poate așa ceva, acestea sunt lucruri concrete nu pot să vii să promiți salariu de 1.400 de euro în București, rezolvarea peste noapte a problemei apei caldă și a căldurii, rezolvarea într-o clipită a transportului public în comun și apoi tu, de fapt, să nu te ocupi decât dacă o anumită suprafață un colț consideri că este spațiu verde, că te interesează, dar cealaltă suprafață lui este spaţiu verde.

Cred că vor fi din ce în ce mai multe astfel de sentințe care arăta că nu a urmărit decât niște interese și interese nu ortodoxe. Din păcate veți vedea în perioada următoare”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).