iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vladimir Putin le taie din așteptări americanilor: Îi anunță că nu va ceda în fața SUA la întâlnirea cu Joe Biden

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Kremlinul a încercat miercuri să reducă aşteptările faţă de întâlnirea pe care o vor avea preşedintele american, Joe Biden, şi omologul rus, Vladimir Putin, pe 16 iunie la Geneva, transmite dpa.

Anunţând marţi summitul, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, a precizat că ‘liderii vor discuta despre întreaga gamă de chestiuni presante, în contextul în care încercăm să restabilim predictibilitatea şi stabilitatea în relaţia SUA-Rusia’.

‘Nu vom discuta despre o nouă resetare a relaţiilor’ cu Statele Unite, a spus miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru agenţia Interfax, afirmând că Rusia nu are cele mai bune experienţe din tentativele anterioare, informează Agerpres.

Peskov a mai spus că ar fi greşit să fie minimalizată importanţa summitului din 16 iunie – primul dintre Joe Biden şi Vladimir Putin ca preşedinţi -, dar a adăugat că nu există nicio îndoială că potenţialul pentru discuţii a fost afectat de negativism.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt a arătat că obiectivul va fi căutarea unui acord în domenii în care cele două state au opinii semnificativ diferite.

Nu este prevăzut ca la întâlnirea de la Geneva părţile să semneze un tratat major.

Alte subiecte ce vor apărea probabil în discuţii se referă la conflicte regionale şi la eforturi comune în lupta contra pandemiei.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).