September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Şase persoane au fost reţinute în urma incidentelor din comuna Băceşti, declarată zonă specială de siguranţă publică

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Şase persoane au fost reţinute, miercuri, în urma incidentelor petrecute în comuna Băceşti, declarată zonă specială de siguranţă publică, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

“În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de şase persoane, cinci bărbaţi şi o femeie din localităţile Băceşti şi Simila, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acestea au vârste cuprinse între 14 şi 50 de ani. În cursul zilei de 27 mai, persoanele reţinute urmează a fi prezentate Judecătoriei Vaslui, cu propunerea dispunerii unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare”, se artă într-un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui, potrivit agerpres.ro.

Comuna Băceşti a fost declarată zonă specială de siguranţă publică după ce pe teritoriul său a avut loc un conflict între mai multe persoane de etnie romă. Conform IPJ Vaslui, măsura va rămâne în vigoare până la sfârşitul acestei săptămâni.

Un incident similar a avut loc anul trecut în oraşul Murgeni, care a fost de asemenea declarat zonă specială de siguranţă publică, pentru aproximativ două luni.

În ambele situaţii, în urma conflictelor izbucnite, au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, alături de echipaje de jandarmi.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).