aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mesaj în noapte dat de medicul Flavia Groșan: ‘Beatrice Mahler, hai ca ma cunosti.

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Flavia Groșan, medic pneumolog din Oradea, a devenit cea mai controversată persoană în presă și în mediul online, în ultimele 48 de ore. Medicul se confruntă cu un val de atacuri publice, atât din partea unor alți medici, cât și din partea unor jurnaliști. Groșan a afirmat că a vindecat aproape o mie de pacienți Covid fără o zi de spitalizare, doar cu medicație pentru pneumonie. Colegiul Medicilor a decis să o ancheteze, după reclamația unui alt doctor, pentru că a pus la îndoială schemele oficiale de tratament aplicate în spitale bolnavilor Covid.

”Prieteni, sunt putin naucita. Cum e posibil ca o schema terapeutica logica, ieftină, in jur de 100 ron, cu medicamente aflate in nomenclatorul ANM si MS, care pot fi compensate, poate sa determine asemenea furtuna mediatica. Incredibil. Cred ca mai mult enervează ca n o fac publica. Si n am s o fac.

PS Beatrice Mahler, hai ca ma cunosti. Știi foarte bine, ca nu folosesc Ivermectina, Dexametazona si Azitromicina.”, a scris Flavia Groșan…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).