aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Doi traficanți de droguri din Timișoara au fost arestați: DIICOT a găsit circa patru kilograme de cannabis la percheziții

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

Doi bărbaţi din Timişoara au fost arestaţi la domiciliu, fiind cercetaţi de procurorii DIICOT pentru comercializarea de droguri de risc şi mare risc. În urma percheziţiilor făcute la locuinţele lor, au fost găsite aproximativ patru kilograme de cannabis, informează News.ro.

„La data de 17.03.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată. În cauză s-a reţinut faptul că inculpaţii au desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi mare risc către consumatori de pe raza municipiului Timişoara”, se arată într-un comunicat de presă, de joi, al DIICOT.

La locuinţele celor doi a avut loc o percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost ridicate aproximativ 4 kilograme de cannabis şi un cântar de mare precizie.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).