aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

REVOLTĂTOR Ce au găsit inspectorii DSP la centrul de vaccinare de la Romexpo, unde un tânăr a fost vaccinat cu Moderna în loc de Pfizer

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Centrul de Vaccinare deschis la Romexpo a fost sancționat cu 20.000 de lei, iar medicul coordonator și asistentul medical care a administrat vaccin Moderna în loc de Pfizer unui tânăr au primit fiecare câte o amendă în valoare de 2.000 de lei.

În urma verificărilor dispuse la Centrul de Vaccinare deschis la Romexpo, după ce un tânăr a fost vaccinat cu Moderna, în loc de Pfizer, inspectorii DSP București au constatat că, la nivelul centrului de vaccinare nu sunt întocmite proceduri/protocoale de lucru, iar personalul medical și auxiliar nu este instruit privind modul de lucru pentru fiecare etapă (triaj epidemiologic, înregistrarea pacientului cu scanarea cărții de identitate, îndrumare către cabinet, vaccinare, supraveghere postvaccinare și eliberarea adeverinței), potrivit unei informări transmise de Ministerul Sănătății.

Astfel au fost date trei amenzi, cea mai mare, în valoare de 20.000 de lei, pentru Centrul de vaccinare aparținând de Complexul Multifuncțional Caraiman „pentru neîntocmirea procedurilor/protocoalelor și neinstruirea personalului în ceea ce privește modul de lucru și administrarea vaccinurilor Pfizer și Moderna”.

O altă sancțiune, în valoare de 2.000 de lei, a fost aplicată pentru medicul coordonator pentru nerespectarea protocoalelor/procedurilor de lucru și neinstruirea personalului. Tot cu 20.000 de lei a fost sancționat și asistentului medical pentru nerespectarea protocoalelor/procedurilor de lucru….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).