aprilie 15, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Elena Udrea: Îi fac plângere penală!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Elena Udrea a anunțat, marți seară, că va depune o plângere penală.

„Cum poți să condamni pe cineva nu în baza codului penal valabil la acea vreme, ci în baza unor convenții europene?! (…) Poate i-a făcut și plăcere să mă condamne, poate a fost plăcerea dânsei personală față de mine. Acuzațiile sunt absurde. (…) O să-i fac plângere penală, o sesizare la CSM. Să vedem, poate cineva o trage la răspundere pe doamna judecător pentru condamnarea de opt ani cu executare, total nedreaptă, pe care mi-a dat-o”, a spus Elena Udrea, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

Amintim că, recent, Elena Udrea a fost condamnată la opt ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei la alegerile prezidenţiale din 2009.

După condamnare, DNA a solicitat ca Elena Udrea să fie plasată sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi ţara, având în vedere declaraţiile date de aceasta, dar şi posibilitatea ca ea să plece din România înainte de a fi condamnată definitiv. Instanţa supremă a decis să respingă măsura controlului judiciar pentru Elena Udrea, cerută de DNA.

sursa: dcnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).