aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Anchetă la școala unde un cadru didactic a țipat la elevi. Cîmpeanu: Fără implicarea factorului politic!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

La Școala Gimnazială „Mihai Codreanu” din Iași este în desfășurare o cercetare disciplinară și un audit managerial, după ce un cadru didactic a fost filmat în timp ce țipă la elevi. Rezultatele verificărilor vor fi gata în această săptămână, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

„La acest moment se desfășoară cercetarea disciplinară la nivelul școlii, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, 17 martie 2021, Consiliul de Administrație al unităţii școlare să analizeze raportul acestei comisii și să dispună sancțiunile care se impun, în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, a anunțat, marți, Sorin Cîmpeanu.

Ministrul susține că a fost declanșată o acțiune de audit managerial la Școala Gimnazială „Mihai Codreanu” Iași, în cadrul căreia ISJ Iași verifică, printre altele, „modul în care conducerea unității școlare a gestionat sesizările repetate ale unor părinți la adresa cadrului didactic, având în vedere faptul că acesta a fost subiectul unor sesizări repetate”.

Sorin Cîmpeanu a anunțat că vineri ISJ Iași va analiza și va dispune măsuri corespunzătoare, raportate la rezultatele acestui audit managerial, în Consiliul de Administrație.

„Îmi exprim convingerea că toate aceste verificări vor fi obiective, fără implicarea factorului politic, iar măsurile dispuse vor proteja interesul superior al elevului și vor sancționa un comportament nu doar prezumat, ci probat prin argumente solide, cu o riguroasă aplicare a prevederilor legale în vigoare”, a scris ministrul pe Facebook.

sursa: dcnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).