aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Agenţia Europeană a Medicamentului investighează efectele secundare ale tuturor vaccinurilor anti-COVID

0 0
1 min read
0 0
Read Time:49 Second

Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) examinează efectele „indezirabile asociate tuturor vaccinurilor” împotriva COVID-19. În prezent, EMA investighează cazurile de formare a unor cheaguri de sânge la persoane vaccinate cu serul produs de AstraZeneca, informează Agepres.

Atenţia este pentru moment concentrată asupra vaccinului AstraZeneca, dar EMA examinează „toate vaccinurile aflate în circulaţie în prezent”, a declarat directoarea Agenţiei, Emer Cooke.

Un număr de 13 ţări europene, printre care Germania, Franţa şi Italia, au anunţat că suspendă ca măsură de precauţie administrarea vaccinului AstraZeneca, în urma semnalării unor probleme sanguine la persoane inoculate cu acest ser, precum dificultăţi de coagulare sau formarea de cheaguri de sânge (tromboze), dar fără o legătură dovedită în acest stadiu.

În schimb, România a decis să continue vaccinarea cu AstraZeneca. Decizia a fost luată de reprezentanţii Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Ministerului Sănătății, Institutului Național de Sănătate Publică și ai Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR)…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).