August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Nicușor Dan spune că salariul de 2.700 de euro este prea mic pentru un director din primărie

0 0
1 min read
0 0
Read Time:44 Second

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că nu a găsit să angajeze director pe zona de investiții, la salariul de ”doar” 2.700 de euro. 

”În Primăria Generală, salariul unui director este de aproximativ 2700 de euro net. Vreau să vă spun că am vrut să aduc un director pe zona de investiţii, care nu a venit la banii ăştia. El, în privat, câştigă 7000-8000”, a declarat primarul general Nicușor Dan, la Prima TV.

La nivelul lunii februarie 2021, primarul Nicușor Dan acuza că scopul creării companiile municipale ale Bucureștiului a fost politic – ”să plătească foarte bine niște activiști de partid”.

Conform informațiilor care au circulat în presă, primarul Capitalei ar câștiga în jur de 4.000 de euro pe lună. El promitea, în campania electorală, bucureștenilor, că vor ajunge să câștige în medie 1.400 de euro pe lună în următorii patru ani.

Sursă foto

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Nicușor Dan spune că salariul de 2.700 de euro este prea mic pentru un director din primărie

  1. […] Este omenesc să te aștepți ca și judecătorii să fie influențați de show-ul mediatic pe care procurorii îl pun în scenă și să-și zică în barbă: o țară întreagă l-a văzut pe acuzat/ă la televizor, oare nu o să fiu eu blamat de opinia publică dacă îl/o achit așa cum ar merita?Miza acestor procese împotriva mea nu este condamnarea în instanță, pentru că și pentru niște procurori iohanniști este destul de clar că dosarele sunt subțiri și nici un judecător corect nu le va da vreodată dreptate!”, a mai scris acesta. …citeste INTEGRAL aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..