ianuarie 19, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mike Pence ÎI AMENINȚĂ pe protestatarii care au invadat Capitaliul: ‘Acest atac nu va fi tolerat şi cei implicaţi vor fi puşi sub acuzare’

2 min read
Read Time:1 Minute, 2 Second
Mike Pence
Vicepreşedintele american Mike Pence a cerut suporterilor lui Donald Trump să părăsească Capitoliul şi să înceteze violenţele. „Acest atac asupra Capitoliul nostru nu va fi tolerat şi cei implicaţi vor fi puşi sub acuzare”, a scris el pe Twitter, potrivit news.ro.

Pence, care a insistat că nu poate modifica rezultatul alegerilor prezidenţiale în ciuda presiunilor făcute de Trump, prezida plenul Congresului, miercuri, când protestatarii au intrat în clădire şi el a fost dus la adăpost.

În prezent, în faţa Capitoliului se află câteva sute de persoane, potrivit imaginilor difuzate de NBC. Susţinătorii lui Trump au intrat în clădire, unde s-au confruntat cu poliţia şi o persoană a fost rănită prin împuşcare.

Citește și: Pacient confirmat cu coronavirus după ce s-a vaccinat împotriva virusului! Care este explicația

Plenul a fost suspendat, clădirile Capitoliului, inclusiv cea a Senatului au fost evacuate, iar Casa Albă a anunţat că Garda Naţională se îndreaptă spre locul incidentelor.

Şi fostul director al Serviciilor Naţionale de Informaţii, Richard Grenell, a cerut poliţiei să aresteze imediat pe oricine participă la violenţele de la clădirea Capitoliului, numind astfel de acte „neamericane”. „Oricine participă la violenţe trebuie arestat. Este inacceptabil. Şi neamerican”, a scris el pe Twitter, potrivit postului CNN.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).