mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Dan Bittman s-a dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat și Vlad Voiculescu: ‘Bătea pasul de defilare pe sub masă în 1989. Gluma s-a terminat!’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second
Dan Bittman
Dan Bittman i-a atacat pe Raed Arafat și pe Vlad Voiculescu, după scandalul public iscat în urma programului difuzat de TVR în noaptea de Revelion și în care solistul trupei Holograf a fost invitat. De Bittman nu a scăpat nici Iulian Bulai, deputat USR, cel care a dat tonul în evenimentul ce pare să acopere alte întâmplări legate de viața socio-economică românească.”În România s-a instituit dictatura miștoului și a prostiei. Eu am fost invitat într-un program, am interpretat 3 piese. Eu nu am avut nicio legătură nici cu președintele, nici cu Ministerul Sănătății. Domnul Bulai bătea pasul de defilare pe sub masă în 1989. El nu are ce căuta într-o discuție cu mine sau cei ca mine. Gluma s-a terminat!

Citește și: Sorin Cîmpeanu vine cu noi detalii despre deschiderea școlilor: ‘Până la jumătatea lunii ianuarie nu cred că cineva responsabil poate promite o decizie’

Un medic venit ca mulți alții din Coreea, Siria și alte țări ca să studieze a ajuns să îmi spună mie cum trebuie să mă port, ce să fac în țara mea… E interzis așa ceva și voi lupta până la ultima putere pentru mine și familia mea.

L-am auzit pe Bulai că ne numește ”conspiraționiști”. Cred că nu are proprietatea termenului. Mugur l-a anunțat că va apare ce personaj în spectacolele sale.

Niciodată nu am instigat la nepurtarea măștii, la nerespectarea legii. Cred că domnul Bulai e din alt film. Dacă nimeni nu îl contrazice, unii l-ar putea crede. Nu mai suntem în anii ’50. Au trecut 30 de ani de la Revoluție. El nu a fost pe străzi, părinții îl țineau sub fustă.”, a declarat Dan Bittman, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).