ianuarie 19, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Radu Pietreanu, după scandalul iscat de programul său difuzat de Revelion la TVR 1: Prostul nu râde, se enervează. Asta nu o să o auzi la Bulai

1 min read
Read Time:59 Second
radu pietreanu
Radu Pietreanu, comediant și parte a grupului umoristic ”Vacanța Mare”, a reacționat, luni seara, la atacurile la care a fost supus de către mai mulți politicieni, în frunte cu deputatul Iulian Bulai, de la USR.

Pietreanu l-a provocat pe Bulai la un duel al cunoștințelor general și a punctat: ”prostul nu râde, se enervează”.

”Cât de retardat să fii să ai 150 de posturi gratis și tu să te uiți la TVR? Noi am fost pretextul ca USR să se ia de TVR și să o ocupe. Mi-e frică de poliție, după 30 de ani, că va veni să îmi spună că s-au făcut plângeri că au fost parodiați unii. Cuvintele despre măști, despre pandemie, au fost spuse de personaje, de Leana, de Costel.

Prostul nu râde, se enervează. Asta nu o să o auzi la Bulai. Îl invit la orice emisiune de genul ”Câștigă România”, eu și el, să vedem cine e mai bun. Nu mi-a dat nimeni un leu când am fost bolnav de cancer ca să mă vindec și mi-am vândut casa.”, a declarat Radu Pietreanu, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).