iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Salvamont România lansează o campanie de informare pentru prevenirea accidentelor pe munte

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Salvamont România a lansat o campanie de informare pentru prevenirea accidentelor în zonele de munte, în care căreia vor fi distribuiţi la nivel naţional 150.000 de fluturaşi cu sfaturi utile.

”Câteva sfaturi utile pe munte vă sunt oferite printr-o campanie națională inițiată de Salvamont România, campanie prin care incercam să prevenim accidentele montane, să reducem numărul de accidente și să popularizăm sistemul de alarmare și măsurile ce trebuie intreprinse in cazul producerii unui eveniment montan.

Cu sprijinul sustinătorilor Salvamont Romania, prieteni, sponsori, donatori de 2% am reușit reeditarea a 150.000 de fluturași , ce au fost distribuiti in toata tara, si care vă vor fi oferiti gratuit la casele de vânzare a biletelor pentru mijloacele de transport pe cablu, la centrele de inchiriere echipament de schi, receptiile structurilor de primire turistica, în punctele de informații turistice din bazele și posturile Salvamont sau direct de către membrii echipelor Salvamont din toata tara. 🙏

Pliați ”fluturașul” Salvamont si va avea marimea unei carti de vizita, păstrati-l la îndemână, pentru ca poate salva o viață, a unui necunoscut, a unei persoane apropiate sau, poate, chiar pe a Dumneavoastră !

Fiti alaturi de Salvamont Romania in lupta pentru reducerea numarului de accidente pe munte!”…se arată pe pagina de facebook a Salvamont România

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).