ianuarie 26, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Situaţie stranie în Camera Deputaţilor: AUR ţine în şah PNL şi PSD, după finalizarea depunerii jurământului/ VIDEO

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second
Camera Deputaților
Deputaţii au depus jurământul de credinţă, luni seara, într-o şedinţă solemnă. Depunerea jurământului a fost făcută individual de fiecare deputat în parte.

După încheierea depunerii jurământului, atât PNL, cât şi PSD doreau să se treacă la votul pentru preşedintele Camerei. Lucian Feodorov, deputat AUR, decanul de vârstă al deputaților care a prezideat ședința de constituire a Camerei Deputaților, a fost convins de George Simion să refuze propunerea PNL şi PSD şi să declare şedinţa închisă. George Simion a acuzat un blat între PNL şi PSD pentru instalarea lui Ludovic Orban la conducerea Camerei Deputaţilor, deşi PSD avea propriul candidat, în persoana lui Alfred Simonis.

PNL a cerut înlocuirea preşedintelui de şedinţă cu următorul decan de vârstă, însă şi acesta era de la AUR (Mircea Chelariu) şi a refuzat. Al treila deputat în ordinea descrescătoare a vârstei este de la PSD, iar la momentul publicării acestui articol se discută despre procedura de urmat.

În Camera Deputaţilor, PSD are 110 mandate, PNL – 93, Alianţa USR PLUS – 55, Alianţa pentru Unirea Românilor – 33, UDMR – 21, iar grupul minorităţilor naţionale – 18.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).