ianuarie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lovitură pentru 1,3 milioane de români. Mutarea lui Cîțu. Dumitru Costin dezvăluie ce a aflat

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical, a dezvăluit ce a aflat, ”pe la colțuri”, despre ceea ce urmează să facă Florin Cîțu, cel care va fi premierul României, actual ministru de Finanțe.

Dl Cîțu dorește să-și asume domnia sa decizia politică și am aflat că intenția lor este aceea de a îngheța salariul minim pe economie la valoarea din 2020.” a anunțat Dumitru Costin, conform unui video transmis de ”News Magazine” la Antena 3

Salariul minim pe economie brut este 2230 lei în 2020, brutul fiind la nivelul a 1346 lei.

Nici cu pensiile nu este clar ce ar urma să se întâmple. Violeta Alexandru, actual ministru al Muncii, afirma că sunt prevăzute creșteri, dar ”decizii efective pe acest subiect, când anume va fi această creștere, vor fi luate de echipa guvernamentală, spre finalului anului, după ce se va face evaluarea resurselor bugetare, pentru că tot ce discutăm se bazează pe situația încasărilor la buget.”

Cu alte cuvinte, creșterea pensiilor și a salariilor- SAU NU- va fi decisă de viitorul Guvern Cîțu, același Florin Cîțu intransigent cu privire la creșterile din 2020. Înainte de creșterea pensiilor cu 14% în septembrie – o situație de compromis înainte de două runde de alegeri – Florin Cîțu înainta varianta de o creștere cu 10%, despre care spunea că ”reprezintă un efort enorm”. Pentru 2021, ministrul de Finanțe susținea că va fi o creștere cu 8% a pensiilor. Nu se cunoaște însă de când se va aplica această majorare și, cel mai important, dacă se va întâmpla. 

Sursa: dcnews

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).