ianuarie 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Magazine deschise ilegal în weekend, amendate de câte două ori

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Polițiștii au dat amenzi în valoare de zeci de mii de lei operatorilor economici ce nu s-au conformat legislației în vigoare. 

Amenzi în valoare totală de 45.000 de lei au fost aplicate de poliţişti, duminică, administratorilor a cinci societăţi comerciale din incinta a două mall-uri din municipiul Constanţa, pentru că nu şi-au suspendat activitatea în weekend, conform măsurilor impuse de autorităţi în perioada de carantinare a oraşului, scrie Agerpres. 

Patru dintre magazinele sancţionate contravenţional duminică, cu câte 10.000 de lei, şi-au continuat activitatea comercială cu toate că fuseseră amendate de poliţişti şi sâmbătă, cu 5.000 de lei fiecare.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, poliţişti din cadrul Secţiei 2, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competenţă, au identificat cinci puncte de lucru ale unor societăţi comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activităţii, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 45.000 de lei.

Este vorba despre o librărie, un magazin de încălţăminte, un altul de haine, precum şi de două magazine de jucării.nullSâmbătă, amenzi în valoare totală de 30.000 de lei au fost date de poliţişti în cazul a şase magazine din incinta a două mall-uri din municipiul Constanţa, pentru că nu şi-au suspendat activitatea în weekend, ele putând să funcţioneze în celelalte zile ale săptămânii.

Începând cu 18 decembrie, ora 20,00, în municipiul Constanţa a fost prelungită cu încă 14 zile carantinarea, rata de infectare cu noul coronavirus scăzând în ultima perioadă de la aproximativ 11 la mia de locuitori, la 7,29 duminică. În judeţ, incidenţa este de 5,15. 

Surse: dcnews

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).