ianuarie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu, ieșire în forță: ‘Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:49 Second

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că partidul pe care îl conduce nu va vota niciodată Guvernul propus de coaliția de centru-dreapta pe care îl numește „al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale”.

„Şandramaua pierzătorilor se va prăbuşi asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcţii a lui Orban şi Barna a învins interesul pentru soluţiile reale de a scoate România din criza sanitară şi economică. Nişte hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ţinut în lesă de Orban. Şi doi vicepremieri care aveau nevoie de nişte birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că PSD nu va vota niciodată „acest guvern al menţinerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naţionale”.

„Totuşi, preşedintele Iohannis doarme liniştit când ştie că peneliştii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul şi fugeau cu el în spate?!”, a mai spus liderul PSD.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).