ianuarie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ciolacu acuză PNL că foloseşte ilegal Vila Lac pentru negocieri: ‘Ludovic Orban şi Dan Barna, doi looseri, vor să se salveze’/ VIDEO

0 0
2 min read
0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second
marcel ciolacu
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că adevărata miză a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS şi UDMR o reprezintă rămânerea în funcţiile de preşedinte de partid a lui Ludovic Orban şi Dan Barna.

„De fapt, sunt doi lideri politici – Ludovic Orban şi Dan Barna, doi looseri, amândoi au pierdut alegerile – care vor să obţină şefia de la Cameră (Camera Deputaţilor – n.r.) ca să se salveze în interiorul partidului. Nu există altă miză a acestor negocieri. Indiferent care dintre ei nu o să fie şef la Cameră va fi schimbat de la partid”, afirmă liderul social-democrat, potrivit news.ro.

Marcel Ciolacu reclamă faptul că formaţiunile politice de dreapta poartă negocieri într-o vilă a RAAPPS care este la dispoziţia unor demnitari, iar niciunul dintre participanţi nu se numără printre cei la dispoziţia cărora se află Vila Lac 1.

„De fapt ceea ce se întâmplă este total neconstituţional, în aceste zile la Vila Lac 1, vilă a protocolului de stat. Nu ştiu dacă ai voie să foloseşti pentru aşa ceva, mai ales că nu este un demers, repet, constituţional şi, din câte ştiu eu, domnul Ciucă este primul ministru. Vila Lac 1 este la dispoziţia primului ministru, a preşedintelui Camerei, sau preşedintele ţării, sau preşedintele Senatului. Nu am înţeles, poate o să explice cineva, la un moment dat”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

Ciolacu a catalogat drept o „mascaradă de negocieri” demersul celor trei forţe politice pe care le cataloghează drept „perdante” de a creiona o majoritate parlamentară.

Ciolacu a susţinut că adevărata miză a negocierilor care s-au purtat sâmbătă şi duminică la Vila Lac 1 este păstrarea funcţiilor politice de către liderii PNL şi USR, Ludovic Orban, respectiv Dan Barna.

„Acolo nu e nicio negociere. Aţi văzut vreun program de guvernare, vreo soluţie? Aţi auzit, au ieşit cu ceva înaintea românilor, despre sănătatea românilor? De fapt, sunt doi lideri politici – Ludovic Orban şi Dan Barna, doi looseri, amândoi au pierdut alegerile – care vor să obţină şefia de la Cameră (Camera Deputaţilor – n.r.) ca să se salveze în interiorul partidului. Nu există altă miză a acestor negocieri. Indiferent care dintre ei nu o să fie şef la Cameră va fi schimbat de la partid. Notăm ziua când v-am spus”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

El s-a referit la alianţa dintre PNL, USR-PLUS şi UDMR folosind termenul folosit termenul „un fel de CDR”.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).