ianuarie 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vasile Dâncu îi dă în cap cu matematica lui Klaus Iohannis și avertizează: ‘Fără PSD nu se poate face o majoritate’

2 min read
Read Time:1 Minute, 8 Second
Vasile Dâncu
Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD, a reacționat prompt, după declarațiile lui Klaus Iohannis, care a spus că PSD a pierdut alegerile parlamentare și că nu va putea face parte din viitorul guvern, care va fi unul de centru dreapta. Dâncu îi explică președintelui că PNL, alături de alianța USR-PLUS și UDMR nu fac 50%.

”A făcut un calcul de dinamică istorică și că nu avem dreptul să participăm la decizia politică. Dar, la decizia politică se participă și în Parlament. Ceea ce crede președintele, cred că se înșală, ține de cultură politică. A rămas la textul de dinainte, a încercat să arate că suntem în scădere față de 2016 și de asta nu putem face un guvern. Ceea ce a ascuns, acela de a prezenta un proiect politic și un om, pe premierul Orban, a fost invalidat de populație și a primit vot negativ.

Citește și: Analiza alegerilor parlamentare: Ziua în care victoria este de aur, iar înfrângerea este de argint

A făcut o aritmetică, 25 cu 15 a făcut 40, nu 50, cum spunea. Nu se poate face, fără PSD, în acest moment, o majoritate despre care spunea președintele. Nu se pot trece legi organice în Parlament fără PSD. Vom lupta să facem o majoritate și o să o facem, dacă vom avea ocazia.”, a spus Vasile Dâncu la România TV.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).