ianuarie 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vasile Dîncu, despre candidatul PSD la funcția de premier: Alexandru Rafila ar fi o variantă ‘de nerefuzat’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second
Alexandru Rafila
Dacă profesorul Alexandru Rafila ar accepta oferta înaintată de Marcel Ciolacu de a fi premier, ar fi „o propunere de nerefuzat, pentru că suntem în mijlocul unei crize pandemice”, spune președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu.

Citește și: SIMULAREA mandatelor în noul Parlament: PSD își taie partea leului la redistribuire. AUR face grup și la Senat

„Noi avem mai multe nume (pentru a fi propuse premier – n.r.), în funcție de poziția președintelui. Avem mai multe posibilități pe care le vom putea accesa și în funcție de o posibilă coaliție pe care o facem.(…) Eu cred că acele incompatibilități despre care s-a vorbit despre stânga și dreapta în timpul campaniei ar putea ca sub presiunea realității să nu reziste și după alegeri. Nu am renunțat la ideea de a guverna, președintele nostru a și făcut o propunere, mai trebuie să îl și convingem pe domnul profesor Rafila ca fiind candidatul nostru care pentru această perioadă credem că este o propunere de nerefuzat, pentru că suntem în mijlocul unei crize pandemice, când mai ales după alegeri cred că politica trebuie să pălească”, spune la Digi24 Vasile Dîncu.

El precizează că Alexandru Rafila nu a fost confirmat în forul statutar.

„Nu a fost confirmat în arhitectura deciziei de la noi, dar este printre cei din conducere care ar putea să fie și care de principiu a acceptat. Nu avem însă o decizie formalizată pentru că este dependentă de altceva”, conchide Dîncu.

Marcel Ciolacu a nominalizat mai mulți lideri social-democrați ca variante de premier din partea PSD. Este vorba despre foștii premieri Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, precum și Vasile Dîncu.

sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).